Αίμα-θανατος-πρωην

Ειδα τον πρωην μου να βαζει βομβα κατω απο το σπιτι μου..μετα ο αδερφος μου ηρθε χτυπημενος μετα απο καυγα που ειχε με τον πρωην μου..Ακολουθως και οι δυο αδερφοί μου μαζί με τον ξάδερφό μου και τον νεο μου δεσμό πήγαν να τον βρούν..ξαφνικά ακουσα φωνές και βγαινοντας απο το σπιτι ειδα το ξαδερφο μου να περιβαλλεται απο λιμνη αιματος και το σωμα του απο την μεση και κατω να μην υπαρχει λες και τον εκοψαν στην μεση..γυρνοντας απο την αλλη βρεθηκα στην αγκαλια του πατερα μου ο οποιος μου ελεγε να ηρεμισω..εγω τον ρωτησα για τον αδερφο μου και τοτε κουνησε το κεφαλι του σαν να μου λεει οτι ο αδερφος μου ηταν νεκρος
Μαρίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.