Γιαγιά /ανηφόρα /μητέρα /πίτσα

Το ένα βράδυ είχα δει πως μετά από γάμο που προηγούμενως είχα διαλέξει ωραια ρούχα να φορεςω (δεν είδα ούτε νύφη ούτε γαμπρό τίποτα σχετικό με τον γάμο) ανέβαινα μια ανηφόρα για το σπίτι μου. πίσω μου ερχόταν η γιαγιά μου και με τραβούσε από τα ρούχα για να ανεβεί και αυτή .Της είπα πιάσε το χέρι μου να ανέβουμε μαζί και όχι τα ρούχα μου. Την πήρα από το χέρι και ανεβαίναμε.. Το επόμενο βράδυ η μητέρα μου είδε εμένα όνειρο πως εγώ και αυτή τρώγαμε μαζί πίτσα. Τι σημαίνουν αυτά ;
Elena

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.