Καμήλα , μαυρα φίδια

Έτρεχα στην έρημο πάνω σε μια καμήλα σαν να προσπαθουσαμε να ξεφυγουμε απο κατι γρήγορα ..και ξαφνηκα απο την άμμο μπροστά μας εβγαίναν φίδια μαύρα και πολυ χοντρά και έφαγαν την καμήλα στην οποία καθόμουν τότε άρχησα να τρέχω μπροστά και πατούσα τα φίδια και έτσι δεν με δάγκωσαν και μπήκα σε μια καλύβα που βρήκα στο τέρμα της ερήμου οπου και έψαξα μήπως υπηρχαν φίδια και αμέσως ξεκίνησα να σκουπίζω και να καθαρίζω γιατι θα μέναμε εκει για καιρό.. Η καλύβα στο εσωτερίκο δεν ήταν καθόλου καλύβα εμοιαζε με ένα μικρό σπιτάκι οχι καινουριο αλλα σύγχρονο .. Μαζί μου είχα και αλλα άτομα τα οποία δεν εβλεπα την παρουσια τους σε όλη την διαδρομή αλλα ηταν εκει μαζί μου σαν ομάδα , άτομα φιλικά σε εμένα αλλα στην πραγματικότητα άγνωστα
Βαλάντω

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με γέννα.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.