Αλογο μικρο καφε τραυματισμενο.Χυμενο γαλα

Ειδα οτι ημουν στο σπιτι. Κ απο τα χωραφια ειδα ενα αλογακι μικρο καφε αρσενικο.δεν ηταν κανενος. Ηρθε μονο του κοντα μου απο το χωραφι. Ηταν τραυματισμενο. Το τριχωμα σαν σαπιο λερωμενο. Το δερμα του υγιες.το πηρε ο πατερας μου αγκαλια κ εβλεπε την πληγη. Λεω να το παω στο κτηνιατρο με τον φιλο μου μαζι.λεει θα δουμε πως θα παει.μετα καθισαμε στο αμαξι με τον φιλο μου και ετρωγα γαλα με κελλονγκς. Και χυθηκε το γαλα απο το κουπακι μεσα στο αμαξι. Εμεινε λιγο κ ο φιλος μου με κοιτουσε κ μου λεει αντε πιες το μην χυθει κ το υπολοιπο.
Κικη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.