ειδα οτι πηγα να τρακαρω

Hμουν στον περιφεριακο οπου ηταν 3 λωριδες κυκλοφοριας..Ηταν βραδυ και θα εβγαινα να συναντησω εναν φιλο..εγω ημουν στην αριστερη λωριδα και ειχα μια ταχυτητα γυρω στα 80-90..Το αυτοκινητο μου εχει χρωμα μπλε σκουρο..Ενα ασπρο αμαξι που ηταν στην δεξια λωριδα ερχεται με φορα προς την λωριδα μου με σκοπο να με τρακαρει..Παταω φρενο και τλκ δεν τρακαραμε..
maria

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.