νεκρος φιλος ζωντανος

Γεια σας ειδα ενα φιλο μου που εχει πεθανει χρονια να καθεται σε μια καφετερια σε ενα τραπεζι μαζι με τον αδελφο του ( ο οποιος ζει). Πηγα να σηκωθω να του μιλησω και μου λεει ο αδελφος μου( καθομασταν στην ιδια καφετερια σε αλλο τραπεζι) και μου λέει μην πας δεν μιλαει ετσι καθεται ησυχα και διαβαζει. Μολις ξαναγυρισα να κοιταξω προς το μερος του φίλου μου ειχε αλλαξει τραπεζι και καθοταν μονος του παλι με ενα βιβλιο στο χέρι
γιωργος

Κατερίνα Διονυσίου

πριν από 7 χρόνια 10 μήνες

Φίλε Γιώργο, καλησπέρα! έχω συγκλονιστεί με το ποσο ίδιο όνειρο είδα το μεσημέρι σήμερα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι δεν διάβαζε ο δικός μου φίλος αλλά κάπνιζε και με κοιτούσε. πάντως ήμουν κι εγώ με κοινούς μας φίλους οι οποιοι ήξεραν ότι είναι νεκρός και μου είπαν να μην τον πλησιάσω. Είμαι φανερά αναστατωμένη γιατί η αίσθηση που μου άφησε είναι αυτή του κινδυνου. Φοβάμαι πως κινδυνεύω και πως δεν τον είδα για καλό! εσύ πώς το ερμηνεύεις, μ'ενδιαφέρει πολύ.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Τα όνειρα με μοσχάρι έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το ακριβώς θα δείτε.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.