πεθαμενοι παππουδες κ νουμερο 33

Γεια σας, Ονειρευτηκα την γιαγια μου που εχει πεθανει εδω κ 8 χρονια να ειναι χαμογελαστη κ χαρουμενη που με ειδε την φιλησα σταυρωτα κατι, διπλα της ηταν η αφερφη της που επισης εχει πεθανει χρονια πριν κ αυτη χαμογελαστη την ρωτησα τι κανει κ την ακουμπησα στο μαγουλο σαν την χαιρετουσα δηλαδη. Και καπου πιο πισω ηταν κ ο παππους (ο αντρας της γιαγιας) που εχει φυγει απο το 2003 επισης χαρουμενος δεν φιληθηκαμε ομως. Και παππους κ γιαγια με ρωτησαν κατι που δεν το θυμαμαι ολο με ρωτησαν σε τι ηλικια θα ηθελα να? Δεν θυμαμαι καθολου τι ηταν αυτο το τι. Αλλα εγω το ερωτημα τους στο μυαλο μου το ερμηνευσα σε τι ηλικια θα ηθελα να κανω παιδι η να παντρευτω και τους απαντησα 33. (Ειμαι 32). Μετα την απαντηση που εδωσα ειχα την αισθηση οτι απαντησα λαθος γιατι νομιζα οτι το ερωτημα τους ειχε να κανει με το σε τι ηλικια θα θελες να πεθανεις. Τι σημαινει αυτο το ονειρο? Ευχαριστώ.
Γεωργία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.