ΠΑΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΓΚΥΟ

Καλημέρα! Θα ήθελα να μου ερμηνεύσετε ενα όνειρο που είδα ψες και με τάραξε. Είδα οτι ήμουν σε ένα τόπο που δεν γνωρίζω στα αλήθεια, φτωχικό με πολύ κόσμο σε άλλη χώρα δεν ξέρω. Και ήμουν με την οικογένεια μου αλλά μετά έφυγαν και ξαφνικά μπήκε μέσα ο Πάτερ της ενορίας μας με την κόρη του έγκυο με κάποια μαύρα στίγματα στην κοιλιά της(γνωρίζω τον Πάτερ της ενορίας και την κόρη του αλλά έχει καιρό να τους δω) και άρχισε να μου δίνει χαρτομάντηλα να μοιράσω στον κόσμο και εγώ συγκινήθηκα και πήγα σε μια γωνιά και έκλαψα από συγκίνηση. Αργότερα πήγα στο σπίτι που νοικιάζε ο Πάτερ να μείνω μαζί τους μέχρι να έρθει η ώρα να γυρίσω πίσω στο σπίτι μου. Παρεπιπτόντως έχω ένα γιό αλλά δεν υπήρχε καθόλου στο όνειρο! Ευχαριστώ πολύ!
Παντέλια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.