θαλασσα, καρχαρίας

Είδα ότι είχα ανέβει στην ταράτσα μιας καφετέριας με μια φίλη και από πάνω μας ήταν η θάλασσα. Σαν να ήμασταν μέσα σε ένα τεράστιο ενυδρίο στόν πάτο της θάλασσας. Κολυμπούσαν καρχαρίες τριγύρο αλλά εμείς είμασταν ασφαλείς. Η θάλασσα είταν ήρεμη και διαυγής και πεντακάθαρη και διακρύναμε τον ουρανό και τα αστέρια.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ετικέτες

Μάιρα

πριν από 5 χρόνια 1 μήνας

Είδα ότι κολυμπούσα στη θάλασσα σε διάφανα νερά τύπου Μαλδίβες και ξαφνικά ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας κολυμπούσε ακριβώς από κάτω μου δεν με δάγκωσε δεν με κυνήγησε αλλά είχα το φόβο ότι θα μου επιτεθεί.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.