σύντροφος, άγριο ζώο.

Είδα ότι ήμουν ξαπλωμένη στο εφηβικό μου κρεβάτι στο εφηβικό μου δωμάτιο και ήταν ξαπλωμένο ένα άγριο ζώο δίπλα μου σαν τίγρης ή λιοντάρι. Δεν φοβήθηκα γιατί το ένιωσα σαν να ήταν ο σύντροφός μου και με προστάτευε.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.