Παλιρροϊκά κυματα

Ειδα απο το σπιτι μου που μενω κ η περιοχή ειναι σε αρκετά ψηλό σημείο τεράστιο κύμα να έρχετε ηταν απο μακριά πολυ ψηλότερο του σπιτιού έσκαγε πιο κατω κ φτάνανε μέχρι το σπιτι το οποίο ταρακουνιοτανε ! Στο τελευταίο κύμα είχα ανεβεί στην ταράτσα το σπιτι με την επιστροφή των Νερων πίσω εγηρε ! Εγω πήδηξα στην απέναντι οικοδομή κ διέφυγα
Γιαννης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.