Ονειρο με σπιτι και λεφτα

Ειδα οτι ημουν σε ενα σπιτι χαλασμενο...μαζι με την γυναικα μου...τοτε πληροφορηθηκα οτι ενας φιλος μου ειχε κερδισει λεφτα στο τζοκερ...και ετσι χαλαγε το σπιτι για εκδικιση ...αλλα οχι για εμας ...ξαφνικα το σπιτι δεν ηταν σπιτι μας ...αλλα ηταν το πρωην γραφειο δουλειας στην οποια δουλευα ...και ολοι χαιρομασταν που κερδισε λεφτα ...και το αγορασε για να το χαλασει...αυτο ειδα .....προσωπα πιυ ειδα ηταν του φιλου μου και της γυναικας μου στο ονειρο....
Sakis

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.