Λεφτα απο παιχνιδι

Ειδα οτι κερδισα λεφτα απο ενα παιχνιδι και ενα ιδιαιτερα μεγαλο ποσο..στη συνεχεια κατι εγινε και χαθηκαν. Ποτε δεν τα πηρα. Τι σημαινει αυτο??
Eleni

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.