Κακα στο χέρι

Καλημερα ειδα στο ονειρο μου την γιαγια μου που εχει πεθανει .κ σε καποια στιγμη αντιλαμβανομαι οτι στο χερι μου ειχα κακα σαν ελαφρια διαρια κ σκουπιζομουν ..δεν θυμαμαι αν ηταν της γιαγιας
Ευα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.