Χρηματα-λεφτα

Ονειρεύτηκα χρηματα να κρατάω στα χερια μου πολλα πενηντάρικα,τα οποία μου τα ζήτησε ενας πιο γέρος σε ηλικία να τα δει εγω τα κρατούσα κρυμμένα σε ύφασμα μεσα κ οταν πήγε εκείνος να τα ανοιξει τ ειπα πως ειναι μονο μαντήλια ,και οταν τα ανοιξα δεν υπήρχαν χρηματα,μεσα στο όνειρο ηταν κ η αδερφή τ πατέρα μου η μεγαλη που επρεπε να ταξιδέψει επειγόντως για εξωτερικό κ η κορη της της ζητούσε χρηματα κ εκείνη.τελος ειδα πως βρισκόμουν στη δουλειά. Οπου εργάζομαι και με έδιωξε η υπεύθυνη απο κει με ειρωνια λεγωντας μου οτι δεν έχουμε δουλειά πια
Αννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Το φτυάρι συμβολίζει τον κόπο και τον ιδρώτα, τη δουλειά που κάνει κάποιος αλλά ταυτόχρονα και τις αποτυχίες.