Γιαγιά σε παλιό σπίτι

Η γιαγιά μου πέθανε πριν ένα χρόνο περίπου. Την έχω δει από τότε λίγες φορές στον ύπνο μου. Χθες το βράδυ βέβαια αυτό που είδα με τρόμαξε λίγο, διότι έχω πτήση αύριο (πάμε διακοπές και γυρίζουμε στις 5 Μαΐου). Είδα λοιπόν ότι ήμουν έξω στη βεράντα στο παλιό σπίτι της γιαγιάς μου (με είχε μεγαλώσει οπότε όταν ήμουν μικρή ήμουν εκεί συνέχεια). Είδα ότι ήμουν με την κόρη μου (στην κόρη μου έχουμε δώσει το όνομα της γιαγιάς μου) και είδα ότι κοίταξα μέσα στο σπίτι από το τζάμι της πόρτας (δεν μπήκα μέσα). Από το τζάμι την είδα να χαμογελάει. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και μου λέει:τι θες, να σε πάρω μέσα? Της είπα όχι όχι δε χρειάζεται. Και μου απάντησε: α ωραία, κάτσε εκεί που είσαι τότε. Αυτό ήταν. Γενικά κάθε φορά που την έχω δει στον ύπνο μου, μου λέει πάντα να φύγω η να σταματήσω να την ψάχνω αλλά αυτό το χθεσινό με τρόμαξε γιατί έχω πτήση αύριο και έχω αγχωθει τελευταία και προχθές την είχα φέρει στο μυαλό μου και σκεφτόμουν ρε γιαγιά πες μου να πάω η να μην πάω? Τώρα αυτό το όνειρο με μπέρδεψε! Τι σημαίνει ? Είναι απάντηση στην ερώτησή μου η είναι απλώς καλό σημάδι?
Βίκυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Όπως κι αν δεις στο όνειρό σου έναν Άγιο ή  μια Αγία, είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Γενικά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αυτό το όνειρο είναι οιωνός ότι θα λάβεις βοήθεια και προστασία από πολύτιμο φίλο/φίλη.

Αν στο όνειρό σου ο Άγιος χαμογελά, τότε περίμενε ευχάριστα νέα και πολλή ευτυχία.