το αγορι που μου αρεσει με αιματα

ειδα οτι ειμουν εξω απο το σχολειο μου και καθομουνα (καποιον περιμενα) και ειδα το αγορι που μου αρεσει να ερχεται προς εμενα με αιματα παντου, ηταν χτυπημενος,μολις τον ειδα αρχισα να κλαιω παρα πολυ (εκλεγα και στην πραγματικοτητα) και με φωναξε ηρθε με πηρε αγκαλια και μου ειπε φευγω και εφυγε. εγω τον φωναζα αλλα ηταν σαν να μην με ακουγε και συνεχιζε να προχωραει, εγω δν μπορουσα να κουνηθω...
aristea

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.