Θάνατος και ανάσταση

Καλησπέρα είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο... Είδα τον πρωην μου που πρόσφατα ξεπέρασε τον κίνδυνο υγείας που αντιμετωπίζε με καρκίνο...είδα ότι με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου η οποία δεν τον γνωρίζει και μου είπε ότι πεθαίνει και με ζητάει να πάω γρήγορα στο νοσοκομειο... Όταν έφτασα εκεί είδα όλους τους συγγενείς του να κλαίνε...μπήκα στο δωμάτιο του και ήταν σκεπασμένος με ένα λευκό σεντόνι... Άρχισα να κλαίω με λυγμούς είχα πέσει πάνω του και του φώναζα να γυρίσει... Και ξαφνικά άρχισε να κουνιεται φωναζα είναι ζωντανός δεν πέθανε και τότε άνοιξε τα μάτια του με πήρε αγκαλιά και με φίλησε....
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.