βρηκα λεφτα καιτα εδινα σε καποιον

Γεια σας. Το δικό μου όνειρο ήταν απλό απλά επειδή τώρα τελευταία εχω δει απο όνειρα τα χειρότερα που υπάρχουν θα ήθελα να μου δώσετε κάποια εξήγηση σε αυτό. Εγω ήμουν κάπου που προφανώς έτρωγε κόσμος κάτι σαν εκδήλωση, μπουφέ κάτι τέτοιο και αφού έφαγε ο κόσμος πλήρωσε κι έφυγε. Εγω καθώς έφευγα στο τέλος κοιτούσα κάτω και βρήκα στις αποδείξεις τα ρέστα( μάλλον ο κάποιοι απο το κόσμο δεν πήρανε τα ρεστα) αφού τα βρήκα πήγα και τα έδωσα σε ενα παιδί, προφανώς ήταν ο υπεύθυνος. Τώρα αυτό τι ηταν. Και δεν έχει περασει εβδομάδα πο είδα όνειρο με δόντια.
πεννυ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις. 

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.