Φωτια σε δασος και σχολειο....

Καλημερα! Το βραδυ αποψε ειδα ενα παραξενο ονειρο... Ημουν στο παλιο μου το σχολειο που ειναι πολυ γνωστο αλλα δεν το αναφερω! Ειναι σε δασος μεσα... Και ξαφνικα ειδαμε φωτια στο δασος να απειλει το σχολειο, και ημουν με παλιες φιλες μου μεσα και ηταν βραδυ! Και ηταν ν ερθει να με παρει ο μπαμπας μου οπως το εκανε συχνα! Και μεχρι να ερθει ειδαμε τη φωτια που ειχε απλωθει πολυ... Και ειχαμε τρομαξει.. Αλλα ειδοποιησαμε τους ειδικους και ηρθαν και αρχισαν να τη σβηνουν... Μεχρι να τη σβησουν εμεις ειχαμε φυγει ολοι και δεν επαθε κανεις τιποτα... Αυτο στο περιπου... Τι σημαινει αυτο? Να ανησυχησω για το σχολειο......? Ευχαριστω!!
Κελυ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.