σκίουρος κυνηγάει ποντίκι

Είδα στο όνειρό μου ένα άγριο σκίουρο να κυνηγάει ένα ποντίκι βέβαια δεν γνωρίζω αν τελικα έπιασε το ποντίκι αλλά γενικότερα υπήρχε πάρα πολύ κυνηγητο.. Διάβασα τις ερμηνείες για τον σκίουρο και το ποντίκι αλλά δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα..θα με βοηθήσεις ονειροκριτη;
Λυδία

ονειροκριτης

πριν από 6 μήνες 3 εβδομάδες

Το όνειρό σου με το ποντίκι δείχνει άγχος για προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δεν μπορείς να αντέξεις.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.