Σκυλι πηρε μορφη μωρου

Κάποιος μας αφησε το σκυλί για λιγο να το προσέχουμε αλλα απο την συμπεριφορά του φάνηκε λες και θα το εγκατέλειπε σε εμας..ήμουν με εναν φίλο μου βραδυ που έχει και αυτος σκυλο,και θυμήθηκα το σκυλι που μου είχαν αφήσει να προσεχω οτι δεν του χα δωσει νερο φαΐ και οτι δεν τον εκανα και βολτα. Παω σπιτι ερχεται το σκυλι και κανει χαδακια του δίνω νερο και φαΐ κ ηθελα να το βγαλω βολτα αλλα αρχησε η βροχη και δεν μπορεσα. Αλλα η μαμα μου ειπε να του κάνουμε ευθανασία αν δεν ερχοταν το αφεντικό του να το πάρει και εγω στεναχωριθηκα και οπως το κοιταζα αυτο πηρε μορφή μωρου με πολυ μεγαλα και στρογγυλά ματια και με κοίταζε με ενα παράπονο και φόβο παράλληλα
Μαριος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...

Αν δεις όνειρο πως έχεις ή βρήκες γεμάτο πορτοφόλι, το όνειρο σου είναι καλό.

Το άδειο πορτοφόλι σημαίνει οικονομικά προβλήματα, φτώχεια, στενοχώριες και καταστροφή.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.