φοβιστικο

σαν αρχη καλησπερα..ειδα στον υπνο μου οτι φορουσα ενα παλιας εποχης νυφικο...ηταν μπεζ (απο τα χρονια ειχε αλλαξει χρωμα) εγω προσπαθουσα να καταλαβω γιατι φοραω αυτο το πραγμα πανω μου ημουν σε μια παλια εκκλησια και ειπα οτι θελω να παω να κανω την αναγκη μου..πηγα σε κατι βραχια και οταν ουρησα νομιζα οτι ειχα λερωσει το νυφικο και οτι θα γινομουν ξεφτιλα (τελικα δενμετα πηγα σε ενα ποταμι και προσπαθουσα να καταλαβω πωσ ειχαα φτασει να φορεσω νυφικο γιατι φοραω τετοιο νυφικο και γενικα πωσ εφτασα εκει μετα......ξυπνησα
Ιωαννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.