πεθανε ο συζυγος

ειδα στον υπνο μου οτι ο αντρας μου πεθανε και ειχε ερθει ο γιος μου για την κηδεια εμενα με απασχολουσαν οι διαδικασιες της κηδειας και ρωτουσα που θα δηλωσω το θανατο του!!!!μετα πηγα στη δευτερη κρεβατοκαμαρα του σπιτιου να τον δω στο φερετρο και τον βρηκα κοιμοταν πανω στο κλειστο φερετρο!!!!!!
σουλα

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

Καλημέρα Είδα ένα περίεργο όνειρο πού τρόμαξε πολύ. Είδα ότι ο σύζυγος μου πέθανε από μια αρρώστια που δεν έχει καν. Είδα ότι πέθανε από άσθμα ποιο συγκεκριμένα είδα ότι τον είχα αγκαλιά στην άσφαλτο και ότι οι γονείς μου έτρεξαν να του φέρουν ένα φάρμακο μόλις ήρθαν του το δώσαμε αλλά μετά καλέσαμε αμέσως ασθενοφόρο εμένα δεν με άφησαν να πάω μαζί του γιατί στο όνειρο και στην πραγματικότητα λόγο εγκυμοσύνης. Μετά από λίγο μαθαίνουμε ότι πέθανε στο νοσοκομείο

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Τα χαρτονομίσματα στα όνειρά μας, έχουν διάφορες ερμηνείες, αλλά συνήθως αντιπροσωπεύουν την αξία, την επιτυχία, τον πλούτο ή την οικονομική ασφάλεια.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.