Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

πεθανε ο συζυγος

ειδα στον υπνο μου οτι ο αντρας μου πεθανε και ειχε ερθει ο γιος μου για την κηδεια εμενα με απασχολουσαν οι διαδικασιες της κηδειας και ρωτουσα που θα δηλωσω το θανατο του!!!!μετα πηγα στη δευτερη κρεβατοκαμαρα του σπιτιου να τον δω στο φερετρο και τον βρηκα κοιμοταν πανω στο κλειστο φερετρο!!!!!!
σουλα

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

Καλημέρα Είδα ένα περίεργο όνειρο πού τρόμαξε πολύ. Είδα ότι ο σύζυγος μου πέθανε από μια αρρώστια που δεν έχει καν. Είδα ότι πέθανε από άσθμα ποιο συγκεκριμένα είδα ότι τον είχα αγκαλιά στην άσφαλτο και ότι οι γονείς μου έτρεξαν να του φέρουν ένα φάρμακο μόλις ήρθαν του το δώσαμε αλλά μετά καλέσαμε αμέσως ασθενοφόρο εμένα δεν με άφησαν να πάω μαζί του γιατί στο όνειρο και στην πραγματικότητα λόγο εγκυμοσύνης. Μετά από λίγο μαθαίνουμε ότι πέθανε στο νοσοκομείο

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.