πεθανε ο συζυγος

ειδα στον υπνο μου οτι ο αντρας μου πεθανε και ειχε ερθει ο γιος μου για την κηδεια εμενα με απασχολουσαν οι διαδικασιες της κηδειας και ρωτουσα που θα δηλωσω το θανατο του!!!!μετα πηγα στη δευτερη κρεβατοκαμαρα του σπιτιου να τον δω στο φερετρο και τον βρηκα κοιμοταν πανω στο κλειστο φερετρο!!!!!!
σουλα

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Καλημέρα Είδα ένα περίεργο όνειρο πού τρόμαξε πολύ. Είδα ότι ο σύζυγος μου πέθανε από μια αρρώστια που δεν έχει καν. Είδα ότι πέθανε από άσθμα ποιο συγκεκριμένα είδα ότι τον είχα αγκαλιά στην άσφαλτο και ότι οι γονείς μου έτρεξαν να του φέρουν ένα φάρμακο μόλις ήρθαν του το δώσαμε αλλά μετά καλέσαμε αμέσως ασθενοφόρο εμένα δεν με άφησαν να πάω μαζί του γιατί στο όνειρο και στην πραγματικότητα λόγο εγκυμοσύνης. Μετά από λίγο μαθαίνουμε ότι πέθανε στο νοσοκομείο

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Το να δεις αρρώστια στο όνειρό σου είναι οιωνός ότι θα έχεις στενοχώριες και ασθένειες, ειδικά αν δείτε μια ανίατη αρρώστια όπως ο καρκίνος.

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.