έβγαζα τα δόντια μου μαζί με τις ρίζες τους

Καλημέρα σας! Θελω να ενημερώσω πως στην πραγματικότητα είμαι έγκυος αλλά στο όνειρο μάλλον όχι, γιατί δεν δείχνω να με απασχολεί αυτό. Ήμουν μαζί με την μάνα μου, σε ενα σπίτι που νοίκιαζε παλιά ο θείος μου, στην κουζίνα μπροστά στον νεροχύτη που είχε και καθρέφτη. Τότε ηθελα να δω τα δόντια μου και άρχιζα να τα βγάζω ένα ένα για να τα ελέγξω. Η μάνα μου με είδε και μου είπε να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να μην τα βγάζω και εκείνη την στιγμή της έδειξα ένα που ειχε μαυρίσει από την πίσω μεριά. Αφού τα έβγαλα όλα (χωρίς δείγμα από αίμα), ξεκίνησα να τα τοποθετώ στην θέση τους! Με δυσκόλεψε μια ρίζα να μπει καλά μέσα..ήταν τεράστια και τρομερά ελαστική και φαινόταν όπως είχα τοποθετήσει το δόντι. Το ξανά έβγαλα το δόντι και το τοποθέτησα σωστά. Φοβάμαι πολύ για την ερμηνεία αυτού του ονείρου μηπως συνδυάζεται με το χθεσινο ονειρο που ειδα οτι ειχα γεννήσει και καμάρωνα για τον γιο μου ποσο όμορφος είναι ( παρεπιπτόντως δεν γνωριζω το φύλο ακόμη). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Πρώτη φορά στέλνω γιατί πρώτη φορά ανησύχησα τόσο πολύ.. σας παρακαλώ απαντήστε μου.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.