έβγαζα τα δόντια μου μαζί με τις ρίζες τους

Καλημέρα σας! Θελω να ενημερώσω πως στην πραγματικότητα είμαι έγκυος αλλά στο όνειρο μάλλον όχι, γιατί δεν δείχνω να με απασχολεί αυτό. Ήμουν μαζί με την μάνα μου, σε ενα σπίτι που νοίκιαζε παλιά ο θείος μου, στην κουζίνα μπροστά στον νεροχύτη που είχε και καθρέφτη. Τότε ηθελα να δω τα δόντια μου και άρχιζα να τα βγάζω ένα ένα για να τα ελέγξω. Η μάνα μου με είδε και μου είπε να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να μην τα βγάζω και εκείνη την στιγμή της έδειξα ένα που ειχε μαυρίσει από την πίσω μεριά. Αφού τα έβγαλα όλα (χωρίς δείγμα από αίμα), ξεκίνησα να τα τοποθετώ στην θέση τους! Με δυσκόλεψε μια ρίζα να μπει καλά μέσα..ήταν τεράστια και τρομερά ελαστική και φαινόταν όπως είχα τοποθετήσει το δόντι. Το ξανά έβγαλα το δόντι και το τοποθέτησα σωστά. Φοβάμαι πολύ για την ερμηνεία αυτού του ονείρου μηπως συνδυάζεται με το χθεσινο ονειρο που ειδα οτι ειχα γεννήσει και καμάρωνα για τον γιο μου ποσο όμορφος είναι ( παρεπιπτόντως δεν γνωριζω το φύλο ακόμη). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Πρώτη φορά στέλνω γιατί πρώτη φορά ανησύχησα τόσο πολύ.. σας παρακαλώ απαντήστε μου.
Κατερίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είτε δεις ότι πίνεις μπίρα, μόνος σου ή με άλλα άτομα, σε περιμένουν χαρές και ευχάριστα νέα.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.