φιλι και αλογο

Ημουν με την παρεα μου σε κατι γήπεδα και εκει ηταν και το αγορι με την παρεα του που μου αρεσε παλια.Εγω ηθελα να παω τουαλετα και κανενας από τους φιλους δεν ηθελε να ερθει,ετσι αναγκαστηκα πηγα μονη μου.Οταν εφυγα και πηγα στην τουαλετα και επλενε τα χερια μου και κοιταξα στο καθρεπτη ηταν αυτος από πισω μου.Ηρθε και με φιλουσε.Την επομενη στιγμη ιππευα ένα αλογο,χρωματος κάθε και γυμνασμενο και χαρουμενο,και από διπλα μου περασε το αγορι και ιππευε ένα μαυρο κουρασμενο αλογο.Σταματησα και πηγα μεσα σε μια εκκλησια να βρω έναν παππα για εξομολογηση αλλα όταν πηγαινα κατι με σταματησε μια φωνη.
alexa

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.