Κλέφτης στο σπιτι

Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι εμένα στο σπίτι του πατέρα μου μόνιμα και ήμουν μόνη με το παιδί μου το οποίο κοιμόταν στο δωμάτιο του. Μπήκε 2 φορες ένας κλέφτης από το ίδιο σημείο δηλαδή από την κουζίνα και κάτι ήθελε να πάρει συγκεκριμένο. Να πω πως ο κλέφτης ήταν πολύ τρομακτικος και είχε μια μανία. Πήρα αστυνομία ενώ τον κρατούσα αλλά και αυτοί ήταν σαν να μην τους ένοιαζε σαν να μην πήρα κάν αστυνομία. Την Τρίτη λοιπόν φορά που μπήκε ο κλέφτης στο σπιτι πάλι από την κουζίνα ήταν και ο άντρας μου σπίτι. Τον φώναξα, έπιασα τον κλέφτη κάι πήρε μετά την αστυνομία αλλά πάλι τα ίδια μας έλεγαν. Μετά χτύπησε τον κλέφτη ο άντρας μου κάι αυτόν τον έπιασε μια μανία να μπει στο δωμάτιο της μικρής μου που κοιμόταν να πάρει κάτι συγκεκριμένο. Εκεί που πήγα να τον σταματήσω πήγε εντέλει κι αυτός να με χτυπήσει και κρατούσε ένα μολύβι στα χέρια και παραλίγο θα με πετυχαίνε στο μάτι. Και μετά ξύπνησα με κλάματα!!!!
Βαγια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Όταν δεις στο όνειρό σου έναν ωραίο άνδρα ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.