Κόκκινο

Ειδα οτι γυρνούσα απο κάπου και επρεπε να παρω τρένο για να γυρίσω σπιτι ανέβηκα τις σκαλες του σταθμού και ειχε παρα πολυ κόσμο μαζεμένο και περιμενα το τρένο και ηταν μια κοπελα που ειχε πέσει στις ράγες δεν θυμάμαι αν ηταν γνωστή η οχι και της ειπε να κάτσει στις ράγες αριστερά γιατι το τρένο θα ερχόταν απο δεξιά και τελικά ήρθε απο αριστερά και την πάτησε και την επόμενη μερα περπατούσα στις ράγες με την μαμα μου και βρεθήκανε σε εκεινο το σημείο και ειχε το αίμα της κατω κατα κόκκινο αλλα λίγη ποσότητα και μύριζε έντονα και μου φώναζε η μανα μου οτι ειμαι ενοχή κλπ. Και αλλο ενα ηταν οτι ειχα παει σε ενα κατάστημα παπουτσιών να βρω παπουτσια για την δουλειά μου και βρηκα κατι λουστρινα κόκκινα ψηλά μποτάκια και τα ίδια σε μαυρο και φόρεσα στο ενα πόδι το κόκκινο και στο αλλο το μαυρο και περπατούσα και τελικά κατέληξα σε κατι άσπρα αθλητικά
Μαριάννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.