Κόκκινο

Ειδα οτι γυρνούσα απο κάπου και επρεπε να παρω τρένο για να γυρίσω σπιτι ανέβηκα τις σκαλες του σταθμού και ειχε παρα πολυ κόσμο μαζεμένο και περιμενα το τρένο και ηταν μια κοπελα που ειχε πέσει στις ράγες δεν θυμάμαι αν ηταν γνωστή η οχι και της ειπε να κάτσει στις ράγες αριστερά γιατι το τρένο θα ερχόταν απο δεξιά και τελικά ήρθε απο αριστερά και την πάτησε και την επόμενη μερα περπατούσα στις ράγες με την μαμα μου και βρεθήκανε σε εκεινο το σημείο και ειχε το αίμα της κατω κατα κόκκινο αλλα λίγη ποσότητα και μύριζε έντονα και μου φώναζε η μανα μου οτι ειμαι ενοχή κλπ. Και αλλο ενα ηταν οτι ειχα παει σε ενα κατάστημα παπουτσιών να βρω παπουτσια για την δουλειά μου και βρηκα κατι λουστρινα κόκκινα ψηλά μποτάκια και τα ίδια σε μαυρο και φόρεσα στο ενα πόδι το κόκκινο και στο αλλο το μαυρο και περπατούσα και τελικά κατέληξα σε κατι άσπρα αθλητικά
Μαριάννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.