Αγιασμός νερού

Το όνειρο το είδα ξημερώματα Σαββάτου 07/01. Ήμουν εγώ μαζί με κάποια άλλα άτομα σε μια πισίνα με λίγο νερό αλλά πολύ καθαρό και ο παππάς έλεγε τα λόγια για να ρίξει τον σταυρό και να το αγιάσει. Είπε ότι θα μετρούσε αντίστροφα από το 5 και θα έριχνε τον σταυρό, ξεκίνησε το μέτρημα και στο 3 τον έριξε, εγώ αντανακλαστικά έπεσα και τον έπιασα. Οι άλλοι περίμεναν να πει ένα και να το ρίξει και στην ερώτηση μας γιατί δεν μέτρησε μέχρι το τέλος, γύρισε ο παππάς απευθυνόμενος προς εμένα και μου είπε "Ο,τι είναι δικό σου θα το διαχειρίζεσαι εσυ όπως θελεις". Ο παππάς φορούσε μαύρο ράσο με το πετροχειλη του. Τι σημαίνει;
Κωνσταντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.