Ο άντρας μου είδε την νεκρή μητέρα του

Γειά σας. ... ο άντρας μου είδε την νεκρή μητέρα του που πέθανε πριν 20 μέρες . Είχε αγοράσει 2 μηχανάκια ένα για μένα χρώμα κόκκινο και έναν για τον άντρα μου χρώμα ασπρόμαυρο.πήγε εκείνος να κοιταχτει στο καθρέφτη και είδε τον διάβολο ήταν 3 και τρόμαξε γιατί ήταν πολύ άσχημοι και έφυγε από το σπίτι και πήγε να πάρει το μηχανάκι και του το είχαν κλέψει ύστερα βγήκαν στην λαϊκή με την μάνα του και πήγε στον αδερφό του που είχε ένα μαγαζί εκεί και ο αδερφός του του λέει η μάνα σου πέθανε και εκείνος του λέει όχι είναι μαζί μου την βλέπω και ο αδερφός του του απαντάει δεν ζει είναι η ψυχή της μαζί σου .. ύστερα ο άντρας πήγε σπίτι με την μάνα του και η μάνα του πήγε στο δωμάτιο και δεν ξανά βγήκε... περιμένω απάντηση ευχαριστώ ..
Αγαπη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.