Γάμος της αδερφής μου

Καλημέρα σας!Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν καλεσμένη στο γάμο της αδερφής μου με τον άντρα της κ ήμασταν όλοι οι καλεσμένοι -συμπεριλαμβανομένης κ της αδερφής μου- με απλά καθημερινά ρούχα.Ο γάμος τελικά δεν έγινε, γιατί η αδερφή μου δεν ήθελε.Σημειωτέον ότι η αδερφή μου είναι ήδη παντρεμένη με τον άνθρωπο που είδε ότι θα παντρευόταν. Θα εκτιμούσα μια ερμηνεία του ονείρου εκ μέρους σας κ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγγέλα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Αν δεις στο όνειρό σου μελιτζάνες ή ονειρευτείς ότι ότι αγοράζεις μελιτζάνες, και είσαι γυναίκα να περιμένεις ότι θα σου γίνει ερωτική εξομολόγηση.

Αν ονειρευτείς μελιτζάνες που κρέμονται πάνω στο φυτό, αυτό είναι οιωνός για ευτυχία, προκοπή και πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών σου.