Σεξ δημόσιος

Γεια σας στο όνειρο μου είδα ότι έκανα σεξ με έναν άνδρα δημόσιος αλλά δεν το ήξερα και δεν μας ενοχλούσε που το κάναμε δημόσιος τι σημαίνει;
Άγγελος

Ετικέτες

Κωστας

πριν από 6 χρόνια 8 μήνες

δημοσίως θες να πεις!!μαθετε να γραφετε!!!γιατι οσο δε μαθαινετε,θα παρερμηνευονται τα μηνυματα σας και θα βγαινει παντελως αλλο νοημα!φιλικα.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Το όνειρο με ξυράφι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτό, το είδος του ξυραφιού και το πως αισθάνεστε. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα ξυράφια.

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.