Φίλη στο νοσοκομείο

Είδα πως με πείρε τηλέφωνο ο πατέρας μιας φίλης μου και μου είπε πως είναι στο νοσοκομείο και κάνει χειρουργιο αυτή την στιγμή εγώ άρχιζα να κλαίω και να πανικοβάλλομαι και πήρα τον μικρό μου αδερφό τον πήγα στην μητέρα μου και έτρεξα κοντά της
Ανθη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Τα όνειρα με ακαθαρσίες (σκατά) έχουν διάφορες ερμηνείες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλό όνειρο. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ακαθαρσίες.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.