Φίλη στο νοσοκομείο

Είδα πως με πείρε τηλέφωνο ο πατέρας μιας φίλης μου και μου είπε πως είναι στο νοσοκομείο και κάνει χειρουργιο αυτή την στιγμή εγώ άρχιζα να κλαίω και να πανικοβάλλομαι και πήρα τον μικρό μου αδερφό τον πήγα στην μητέρα μου και έτρεξα κοντά της
Ανθη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.