Τέστ Εγκυμοσύνης

Είδα ένα τεστ εγκυμοσύνης θετικό που σιγά σιγά έλιωνε γιατί σήμαινε ότι ήμουν τουλάχιστον 3 εβδομάδων εγκυος. Από την μία χάρηκα και από την άλλη στεναχωρήθηκα
Ευαγγελία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.