Τεραστια Ταραντουλα

Ειδα οτι βρισκομουν στο σπιτι μου και μια τεραστια ταραντουλα (ιση με μια παλαμη, κι γνωριζα οτι ηταν δηλητηριωδες) καθοταν με κλειστα ματια πανω σε ενα ψηλο επιπλο. Αποτομα ανοιγει τα ματια του καταμαυρα γυάλιζαν και με κοιτουσε εντονα. Φοβηθηκα τοσο πολυ και μολις πηγα να φυγω εμφανίζεται το μωρο της μια μικρη ταραντουλα και αρχιζει να πηγαινει στο ταβανι οπου παω εγω και κατεβαινει με τον ιστο της δεν προλαβαινω να την αποφυγω και καθεται πανω μου και ξυπνησα απο τον φοβο. Τι μπορει να ειναι? Εγω αγχώνομαι γιατι θα δωσω πανελληνιες και θελει πολυ διαβασμα αυτο που διαλεξα και αναλογως τωρα αν βγαλω λεφτα απο αυτο. Επισης τωρα τελευταια μαρεσει και μια κοπελα ενω εγω ειμαι κοριτσι και περναω ασχημα και δεν το θεωρω φυσιολογικο και γενικα πολλα στο μυαλο μου. Παντως ευχαριστω για την βοηθεια που μου ειχατε προσφερει και πιο παλια.
Στελλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.