Δόντια να βγαίνουν και χαλασμένα

Γεια σας. Είδα ότι πήγαινα στον οδοντίατρο επειδή πονούσα τα δόντια μου και όταν κόντεψα έπεσαν 2 δόντια από τα οποία το πρώτο βγήκε ένα μέρος του και το υπόλοιπο έμεινε μεσα στα ούλα. Μετά ο γιατρός μου έβγαλε το κομμάτι που έμεινε στα ούλα και παρατήρησε ότι τα υπόλοιπα δόντια της οδοντοστοιχίας μου ήταν πρησμένα (τα δόντια, όχι τα ούλα) και είχαν από μέσα κιτρινοπράσινο πύο, οχι πηκτό αλλά αραιό πύο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο; Ευχαριστώ.
Neophytos

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.