Γυαλιά οράσεως, μαύρα παπούτσια

Είδα το φίλο μου να φοράει τα δικιά μου γυαλιά πρεσβυωπίας(στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν έχει) Θα πηγαίναμε σε γάμο με το φίλο μου και φορούσα άσπρο πουκάμισο με γκρι παντελόνι. Με περίμενε να βρω τα μαύρα παπούτσια που έψαχνα αγχωμένη να μην αργήσω. Δεν τα έβρισκα, δοκίμασα δύο ζευγάρια μαύρα και κατέληξα σε μαύρες γόβες.
ΜΑΡΑ Χ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.