Τζοκερ

Είδα ότι έψαχνα στην ντουλάπα μου και έβρισκα πολλά λεφτά και καλά είχα κερδίσει το Τζόκερ έβρισκα πακους 50αρικα συνέχεια μέσα σε φακέλους
Φραγκίσκος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η πάπια στα όνειρα είναι συνήθως καλό σημάδι. Συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Ο παλιάτσος είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται κάποιον άλλο, συνήθως με σκοπό να κάνει χιούμορ ή πλάκα. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση παλιάτσος στην καθημερινότητά μας για να τονίσουμε αρνητικά γνωρίσματα ενός ανθρώπου.  Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παλιάτσους.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα κρεμμύδια φέρνουν δάκρυα και συνήθως τα αποφεύγουμε και για τη μυρωδιά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή υγείας. Πως τα εξηγεί ο ονειροκρίτης;

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.