Εγω σκοτωσα τον νεκρο πρωην και φιλο μου

καλησπερα σας..χθες το βραδυ αργουσε πολυ να με παρει ο υπνος οταν τελικα συναιβει ειδα στον υπνο μου πως θυμομουν οτι μαχαιρωσα στη κοιλια τον πρωην μου με τον οποιο ειχαμε και φιλικες σχεσεισ ο οποιος πεθανε τον σεπτεμβρη του 2015 σε τροχαιο..,θυμομουν λοιπον στον υπνο μου τι στιγμη που τον σκοτωσα και ενιωθα τυψεις και βαρος ..ενιωθα το συναισθημα και προσοαθουσα να καταλαβω γιατι το εκανα..,ελεγα,εκεινος με εμπιστευτηκε ηρθε να μιλησουμε και εγω τον μαχαιρωσα ενιωσα το πώς εμπηξα το μαχαιρι και ενιωσα την καρδια μου να πονα γι αυτο π ειχα κανει και ξυπνησα! και μου φανηκε πως το ονειρο ειχε διαρκεσει πολυ λιγο ομως ενιωθα πολυ περιεργα μετα απο αυτο γιατι να δω κατι τετοιο;;;να επισημανω πως αν και δν ειμαι σιγουρη γι αυτο τι στιγμη που ειδα πως τον μαχαιρωνω οταν δηλαδη ηρθε να με συναντησει ειμασταν σε παρα πολυ κοντινη αποσταση και θυμαμαι να μου λεει κατι χωρις ομως να ακουω τι αλλα ηταν ευδιαθετος με ενα ελαφρυ χαμογελο καθως μου ειπε οτι ειπε πιθανοτατα μ φανηξε σαν να με ρωτουσε ας πουμε το γιατι βρεθηκαμε η κατι τετοιο ανουσιο και εγω τον κοιτουσα στα ματια σιωπηλη και τον μαχαιρωσα
Ανθή

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.