Υπέροχο καινούργιο σπίτι

Καλημερα. Είδα στον ύπνο μου τι πήραμε ένα καινούργιο σπίτι. Ήταν ένα υπέροχο, πανέμορφο, τεράστιο σπίτι με πάρα πολλους ορόφους, πάρα πολλά δωμάτια, πάρα πολλες ντουζιέρες και στην οροφή του σπίτιου, μια υπέροχη βεράντα, με πανέμορφη θέα, και στη μέση μια μικρή πισίνα με νερό, τόσο όμορφα φτιαγμένη, με τους καναπέδες της. Δεν ήξερα ποιο απο όλα τα δωμάτια να το κάνω δικό μου υπνοδωματιο, μέχρι που βρήκα ένα υπέροχο φωτεινότατο, καλοφτιαγμένο, ακριβώς δίπλα θεωρητικά απο το υπνοδωμάτιο των γονιών μου. Μέσα στο όνειρο ήρθαν οι φίλοι μου να δουν το νέο μας σπίτι. Εγώ μεσα στη χαρά να τους ξεναγήσω. Μια φίλη μου καταλάθος έπεσε μέσα στη πισίνα, και της λέω έλα να σε πάω να κάνεις ένα ντουζάκι. Ήθελα να την πάω σε μια πολυ συγκεκριμένη ντουζιέρα οπότε ξεκίνησα να ψάχνω αλλά δεν την έβρισκα. Μπρδευτηκα πολύ με τους ορόφους και τα πολλά δωμάτια. Απο ότι κατάλαβα το σπίτι πριν άνηκε σε κάποιον άλλο, γιατί περάσαμε απο ένα δωμάτιο προς τους κάτω ορόφους που μάλλον έμενε ένας άνθρωπος άρρωστος και του είχαν φτιάξει ξεχωριστα έναν δικό του χώρο- αυτή την αίσθηση μου δημιούργησε ο χωρος. Τελικά μπαίνουμε σε μια ντουζιέρα, και μέσα ήταν η αδέλφή μοου, που έκανε μπάνιο, δε μ επήρε χαμπάρι και βγήκε γυμνή, προσπάθησε να καλύφθεί, δεν έδωσα σημασια σε αυτο το σημείο, αφηνω τη φίλη μου να κάνει ένα μπάνιο και συνέχισα εγώ το ψάξιμο στο σπίτι, και έτσι όπως κατέβαινα τους ορόφους, ξαφνικά έφτασα σε ένα σπίτι που έμενα η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ανοιξα το σπίτι μπήκα μέσα και άρχισα να συγκινούμαι και να κλαίω πολύ έντονα, ίσως να την είδα κι αυτήν μλεσα στο ονειρό μου-δυστυχώς δε το θυμάμαι. Σας ευχαριστώ πολύ!
Μιχάλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με στρείδια συνδέονται με τη σεξουαλική ζωή μας. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως ή μαζεύεις στρείδια, να περιμένεις πολλά κέρδη στα οικονομικά και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.