Μυρωδια,καναπες

Ημουν στο σπιτι της κοπελας που μου αρεσει. Καθομασταν σχεδον ξαπλωμενοι χωρις να την ακουμπω στον καναπε με τις πυτζαμες μας.μου γνωρισε τους γονεις της και συζητάμε και ξαφνικα με σηκώνει και μου παρουσιάζει τα καδρα του σπιτιου της που ηταν πολυχρωμα απο πανια και αλλα απο παζλ.μετα αρχισε να μυριζει το σωμα μου και εγω της ειπα μυριζω;και μου απαντα πως δεν μπορει να μυρίσει καλα ουτως η αλλος .ευχαριστώ πολυ για την ανάγνωση.
Στελιος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα κέρματα και τα νομίσματα.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία. Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.