Η γιαγιά μου νεκρή, ενώ είναι ζωντανή στην πραγματικότητα!

Καλησπέρα, χθες το βράδυ είδα να ανάβω κερί στον πεθαμένο παππού μου, τον οποίο άλλη μία φορά έχω ξαναδεί και στην γιαγιά μου, η οποία ζει κανονικά και βρίσκονταν πάνω από το δικό του μνημείο το δικό της! Το όνειρο πίστευα ότι η γιαγιά μου είναι πεθαμένη και μάλιστα είπα καιρό έχω να έρθω να ανάψω ένα κεράκι! Σας ευχαριστώ πολύ!
Βασιλική

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.