Ελληνικός καφές

*Γεια σας! Είδα στο όνειρο μου οτι σέρβιρα ελληνικό καφέ σε κοσμο και στην πεθερά μου και με προσκάλεσε να κάτσω μαζί της για να πιώ τον καφέ μου,όμως δεν πρόλαβα να πιώ από τον καφέ μου γιατί με ξύπνησαν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρό? *Επίσης σε ένα παλιότερο όνειρο είδα ότι καθώς πήγαινα να πάρω το λεωφορείο από την στάση, κάτω στο δρόμο έβρισκα πολλα 0,50 Ευρα, 1 Ευρα και 2 Ευρα και μάζευα όσα μπορούσα και χωρούσαν στην αγκαλιά μου και στην τσέπη μου. Αμέσως μετά ήρθε το λεωφορείο και επιβηβαστηκα μαζί με την κολλητή μου φίλη η οποία με περίμενε στην στάση! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρό μου? Θα περιμένω την ερμηνεία σας για τα δύο όνειρά μου! Ευχαριστώ πολύ!
Ωραία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.