λουλουδια, σε αλλη

Καλησπερα .Στο ονειρο μου το πρωην αγορι μου( εχουμε χωρισει πριν ενα μηνα μετα απο 3 χρονια σχεση) και ενω ημασταν στον κηπο του σπιτιου του εμαθα απο ενα φιλο του οτι αγορασε τριανταφυλλα αξιας 1700 ευρω Δεν μου ειπε που τα προσφερε αλλα εγω ενιωσα οτι τα αγορασε για καποια αλλη.
Καλλιοπη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.