ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ (ΣΠΙΤΙ ΟΝΕΙΡΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ (ΑΓΝΩΣΤΗ). ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΛΕΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Τα σπίτια στο όνειρο μας είναι αμφίσημα. Κάποιες φορές συμβολίζουν το καλό και την χαρά, άλλες φορές δείχνουν ότι έρχεται ξεπεσμός και καταστροφή ή θάνατος.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Τα παγωτά είναι τα αγαπημένα μας για το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα όνειρα δεν είναι τόσο καλός οιωνός.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης;