Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Απιστία

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν ένας ερωτευμένος άντρας ονειρευτεί ότι η γυναίκα του είναι άπιστη, σημαίνει ότι η σχέση τους θα πάει καλά.

Αν μια γυναίκα δει στο όνειρό της ότι ο άντρας της κάνει απιστία, ο γάμος τους θα είναι ευτυχισμένος.

Αν όμως στο όνειρό της δει τον άντρα της να κάνει απιστία με μια στενή φίλη της, πρέπει να προσέξει γιατί αυτή η φίλη μπορεί όντως να προσπαθεί να της χαλάσει το γάμο ή τη σχέση.

Αν δεις η απιστία να γίνεται μέσα στο ίδιο το σπίτι ή πάνω στο κρεβάτι σου, πρέπει και πάλι να προσέχεις γιατί ο σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον για τη σχέση σας. Καλό είναι να την αναζωπυρώσεις...

 

 

Σχόλια3

Μαρινα

πριν από 6 μήνες 1 εβδομάδα

Είδα στον υπνο μου πως με απατουσε άγνωστο πρόσωπο και πως τον χωρισα!Στην ζωή μου εχω σχέση αλλά δεν τον είδα....Τι ερμηνεία υπάρχει?!

Αλεξανδρα

πριν από 11 μήνες

Γεια σας! Είδα στον ύπνο μου τώρα το πρωί πριν ξυπνήσω.. είχα πάει στην μάνα μου επειδή είχε κάποιο θέμα υγείας να μείνω εκεί δυο μέρες.. με τον άντρα μου δεν θυμάμαι να επικοινωνία εκείνες τις δυο μέρες! Γυρίζω σπίτι και βλέπω μια γυναίκα στο σπίτι με χαιρετάει κανονικά και τον Άντρα μου να κανει κάποιες δουλειές.. ανεβαίνω τις σκάλες να πάω στο δωμάτιο μου για να κάνω κ ένα μπάνιο κλπ και παίρνω το κινητό μου και βλέπω πως στα σοσιαλ ενώ παντού εμφανίζουν εγώ φωτογραφίες μας κλπ ειχε βάλει ο άντρας μου φωτογραφίες με αυτήν την γυναίκα.. ήταν κανονικές.. προχωρώντας την αναζήτηση πέφτω πάνω σε ένα βίντεο όπου ήτανε στην παραλία ξαπλωμένοι κ αγκαλιασμένοι εκείνος την φιλούσε και την πείραζε όπως ακριβώς πειράζει εμενα, να την γαργαλίσει να την φιλάει στην κοιλιά κ όλα αυτά τα γλυκουλικα..εκείνος το πήρε χαμπάρι πως το είδα, δεν είπα κουβέντα και άρχισα με γρήγορα βήμα να φεύγω. Έτρεχε πίσω μου λέγοντας μου πως πρπεει να μου εξηγήσει κ πως το κάνει γιατί βρήκε τρόπο να εκδικηθεί τον πρώην άντρα μου που και στην πραγματικότητα ενοχλεί , νς δει πως υπάρχει άλλη και κάτι τέτοια.. εγώ με μανία άρχισα να τρέχω κ αυτός το ίδιο.. σήκωσε κ ντροουν Για να με προλάβει, αφού είχα κρυφτεί με βρήκα και μου είπε με όλα αυτά που κανεις σε αγαπάω ακόμη περισσότερο κ εγώ ήμουν χαμένη εντελώς. Και μετά ξύπνησα.. αλλά είμαι παρά πολύ επηρεασμένη

mixalhs

πριν από 1 χρόνο

ειδα ονειρο οτι οι πεθαμενη γυναικα μου νε απατησε και τσακοθηκα με γιατι θα εφευγε μαζι του

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Τα όνειρα με θάλασσα είναι γενικά καλά όνειρα, εκτός κι αν δείτε ότι πέφτετε σε αυτήν ή αν την δείτε φουρτουνιασμένη ή με περίεργο χρώμα.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....