πεθαμενος συζυγος

ειδα ονειρο τον συζυγο μου ο οποιος εχει πεθανει να μου λεει.... ετοιμασου να παμε ενα ταξιδι...εγω ετοιμαστηκα κ εκατσα διπλα του σε ενα χωρο αδειο ..δεν μου μιλουσε κ εγω κοιτουσα μια γυναικα που καθοταν απεναντι μου δεν ξεκινησαμε ποτε για το ταξιδι..τι ειναι ??
πι

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διφορούμενο όνειρο. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς φέρετρο και δεν είσαι παντρεμένος σημαίνει ότι σύντομα θα έχεις γάμο.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Τα όνειρα με χωνί σχετίζονται με το επάγγελμα, την οικονομική κατάσταση και την επιχειρηματική δράση αυτού που βλέπει το όνειρο.

Γεμάτο χωνί σημαίνει ότι θα χάσεις στα χαρτιά ενώ το άδειο, ότι θα κάνεις μια επιχείρηση που θα αποτύχει και θα χάσεις λεφτά και αξιοπιστία.