Στολισμος Γαμου Σπιτι

Ειμαι εγκυος παντρεμενη με πολιτικο.Και ειδα στον υπνο μου οτι περπατουσα στο δρομο και μου τραβηξε την προσοχη ενα σπιτακι μικρο,πολυ φτωχικο αλλα υπερβολικα καθαρο και αστραφτερο.Φρεσκοβαμμενο τακτοποιημενο και στολισμενο με τραπεζια κερια κ.γλυκα τ κουταλιου ετοιμα για γαμο.και εξω στην αυλη υπηρχε κρεμασμενο ενα νυφικο στην κρεμαστρα.Σαν να περιμεναν ολοι...αλλα δεν υπηρχε κανενας στο σπιτι
Ευη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.