Αγκαλιά, φιλιά, αποχαιρετισμός

Καλησπέρα σας. Το τελευταίο διάστημα βλέπω συχνά στα όνειρα μου μια κοπέλα, με την οποία είμαι ερωτευμένος εδώ και 1 χρόνο. Με την κοπέλα διατηρούμε επαγγελματική σχέση και λόγω δουλειάς βρισκόμαστε ελάχιστα (1-2 φορές το μήνα περίπου). Την πρώτη φορά που την είδα στο όνειρο μου ήταν πριν 6 μήνες περίπου. Μιλούσαμε, με βιντεοκλήση, στο viber και θυμάμαι μου είχε πει τότε "σε περιμένουμε στην ταβέρνα, άντε μην αργείς". Δίπλα της καθόταν ένα μικρό κοριτσάκι με γαλαζοπράσινα μάτια και ξανθές μπούκλες, άγνωστο σε μένα. Την τελευταία βδομάδα την έχω δει δυο φορές. Την πρώτη φορά την επισκέφτηκα στο γραφείο της στο νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν ως γιατρός. Να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο ή το επάγγελμα. Ήμουν στο γραφείο της, την αγκάλιαζα και την φιλούσα και αυτή φαινόταν ευτυχισμένη. Μετά το φιλί της είπα ότι πρέπει να φύγω να πάω να ξεκουραστώ κι αυτή θύμωσε λέγοντας ότι θέλει να κάτσω εκεί μαζί της όπως και έκανα. Την δεύτερη φορά την είδα προχθές. Όχι την ίδια ακριβώς αλλά ότι είχα μήνυμα από αυτήν στο κινητό στο οποίο έλεγε ένα σκέτο "Αντίο". Τίποτα άλλο. Το επόμενο πρωί την συνάντησα τυχαία στο δρόμο. Συναντηθήκαμε με τα αυτοκίνητα. Σταματημένος εγώ σε μια διασταύρωση πέρασε με το δικό της αυτοκίνητο από μπροστά μου και έχω την εντύπωση ότι δεν με είδε. Να σημειώσω ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που την συναντώ τυχαία κάπου. Έχουν καμιά ερμηνεία αυτά τα όνειρα ή απλά επειδή μου έχει γίνει διακαής πόθος το υποσυνείδητο μου πλάθει διάφορα "σενάρια"; Ευχαριστώ πολύ:)
Άρης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ααααχ, έρωτας, έρωτας. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα όνειρο όπου ερωτευτήκαμε τον τάδε ή μας ερωτεύτηκε ο δείνα; Ο έρωτας είναι καθημερινή ανάγκη του ανθρώπου και γι'αυτό τον απασχολεί πολύ και στα όνειρα.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν δεις κλάμα στο όνειρό σου, η ερμηνεία εξαρτάται από το γιατί κλαις.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.