Χιονισμενος κηπος με λουλουδια

Ειδα στον υπνο μου πως κραταγα τον γιο του ανιψιου μου στα χερια μου αλλα ηταν βρεφος και οπως περπαταγα ψιχαλιζε καθαρη βροχη και ξαφνικα φτανω σ ενα σπιτι απεξω και μεσα ειχε κηπο με λουλουδια τα οποια ειχαν χιονι πανω τους και στη μεση ξεχωριζε ενα διχρωμο τριανταφυλλο κοκκινο με μπλε πεταλα ανθισμενο και καθως επεφτε το καθαρο νερο της βροχης επανω στα λουλουδια το χιονι αρχιζε κ ελιωνε και μεσα στην αυλη του σπιτιου καθοταν η μητερα μου που ειναι πεθαμενη, μιλαγε με την αδερφη μου τη μεγαλη που ειναι ζωντανη και γω στεκομουν απεξω κρατωντας αγκαλια το μωρο του ανιψιου μου.Τι σημαινει αυτο παρακαλω?
Θεωνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ένα νεαρό κατσίκι είναι οιωνός για αρρώστια. Αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να αρρωστήσουν.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.